Indiáni v čoko poleve

Recept Indiáni v čoko poleve
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Už ste robili niekedy tento dezert? Vyzerá to, že to zvládne iba skúsená pekárka, ale musím vám povedať, že je to veľmi jednoduché. Hlavným krokom je dobre vyšľahať bielky s cukrom a vitacitom a potom to už ide ako po masle. Autor: Petra H

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Suroviny:

6 ksbielok
200 gkrupicový cukor
1 bal.jahodový Vitacit

Na polevu:

200 gčokoláda na varenie
80 gstužený tuk

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bielky, krupicový cukor a Vitacit šľaháme asi 15 - 20 minút vo vodnom kúpeli, ktorý hrejeme na miernom ohni, aby sa nám bielky neuvarili.
  2. Vzniknutú hmotu naplníme do cukrárskeho vrecka s hladkou trubičkou a nastriekame na piškóty.
  3. Necháme stuhnúť v chladničke, najlepšie do druhého dňa. Potom indiánov namáčame do čokoládovej polevy.
  4. Tú pripravíme tak, že vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu na varenie sa stuženým tukom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť