Hubová smotanová omáčka na kyslo

Recept Hubová smotanová omáčka na kyslo
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jednoduché a pritom tak vynikajúce. Podávala som s knedľou ale pokojne sa k tomu hodí aj zemiaková kaša.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 kgčerstvé huby
podľa potrebyvývar z húb
1 kshubový bujón
1 kscibuľa
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa potrebysvetlá zápražka
podľa potrebysmotana na šľahanie
na dochutenieocot

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Huby očistíme, nakrájame, povaríme 10 minút, precedíme a necháme si vývar.
  2. Na oleji speníme cibuľu, nasypeme huby, zalejeme vývarom, ochutíme soľou, korením, pridáme bujón.
  3. Povaríme, zahustíme, odstavíme, pridáme smotanu a dochutíme octom podľa chuti.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť