NajRecept.sk Dezerty Bublaniny Hrnčekový recept na makovú bublaninu s jahodami, ktorá je úplne jednoduchá a chutí lepšie ako makovník.
Hrnčekový recept na makovú bublaninu s jahodami, ktorá je úplne jednoduchá a chutí lepšie ako makovník.
Hrnčekový recept na makovú bublaninu s jahodami, ktorá je úplne jednoduchá a chutí lepšie ako makovník.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Mishenka Mishenka    ·   6.6.2023

Hrnčekový recept na makovú bublaninu s jahodami, ktorá je úplne jednoduchá a chutí lepšie ako makovník.

Naši milujú mak a všetko z neho a táto bublanina patrí k naobľúbenejším receptom. A je to aj môj obľúbený recept, keďže len všetko zmiešam za pomoci hrnčeka dokopy. Veď skúste a posúďte sami.

30 min
Čas prípravy
35 min
Čas varenia
Suroviny
1 hrnček
polohrubá múka
1 hrnček
práškový cukor
1 hrnček
mlieko
2 ks
vajce
1/2 hrnčeka
olej
1,5 hrnčeka
mletý mak
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
kypriaci prášok
200 g
jahody
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Umyjeme a pokrájame jahody.
  2. Zmiešame všetky ingrediencie a vznikne redšie cesto. Netreba sa zľaknúť, tak to má byť.
  3. Vylejeme cesto do pekáča a poukladáme naň jahody.
  4. Pečieme na 180 st 30-35 minút.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár