Hrnčekový medový perník

Recept Hrnčekový medový perník
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Sladená káva s medom, perníkové korenie, orechy, hrozienka a ľubovoľné kandizované ovocie. Mňam!

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Suroviny:

1 hrnčekuvarená silná instantná káva
1 hrnčekmed
0,5 hrnčekakrupicový cukor
3 ksvajce
5 lyžícolej
3 hrnčekyhladká múka
1 bal.prášok do pečiva
2 lyžiceperníkové korenie
1 hrnčeknasekané vlašské orechy
0,5 hrnčekahrozienka
podľa chutikandizované ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Uvarenú kávu premiešame s medom a cukrom, necháme prejsť varom a vychladíme.
  2. Celé vajcia rozšľaháme, za stáleho miešania prilievame olej, postupne pridávame chladnú kávovú zmes (s medom a cukrom), múku, do ktorej sme pridali prášok do pečiva a perníkové korenie, orechy, hrozienka a ľubovoľné kandizované ovocie.
  3. Cesto nalejeme (je pomerne tuhé) na vymastený a vysypaný plech a upečieme pri teplote 180 stupňov. Dobrú chuť!

Zdroj: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť