Hrnčeková liata buchta s tvarohom a mandarínkami

Recept Hrnčeková liata buchta s tvarohom a mandarínkami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Toto je nebíčko v papuľke. A to doslova. Stačí všetko zamiešať mixérom, naliať na plech, poukladať ovocie, urobiť kôpky z tvarohu a dať piecť. Jednoduché a rýchle. Autor: Karambola

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

1 hrnček (250ml)práškový cukor
3 ksvajce
2 hrnčekypolohrubá múka
1 hrnčekmlieko
1/2 hrnčekaolej
1 bal.prášok do pečiva

Tvaroh:

500 gjemný tvaroh
1 ksvajce
2 bal.vanilkový cukor

Ďalej:

1 konzervamandarínky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme olej, mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Pripravené cesto nalejeme na tukom vymystený a múkou vysypaný plech.
  2. Na cesto uložíme kôpky vymiešaného tvarohu s vajíčkom a vanilkou.
  3. Poukladáme mandarínky.
  4. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 25 minút. Upečené necháme na mriežke vychladnúť a pred podávaním pocukrujeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť