Hovädzie, znojemská omáčka a knedlík

Recept Hovädzie, znojemská omáčka a knedlík
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Klasika v kuchyni. Hovädzie mäso, chutná znojemská omáčka a k tomu domácu knedľa. Dobrú chuť!

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

6 kshovädzie plátky
2 kscibuľa
1 lyžicadijonská horčica
podľa potrebyhladká múka
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa chutivoda z uhoriek
podľa chutiuhorky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na oleji orestujeme cibuľu skoro do hneda. Potom pridáme plátky mäsa, vopred osolené a okorenené.
  2. Sprudka osmažíme a podlejeme vodou. Dusíme do mäkka. Až je mäso mäkké, vyberieme ho, pridáme horčicu a zahustíme múkou.
  3. Pridáme niekoľko pokrájaných uhoriek a na dochutenie soľ, korenie a trochu nálevu. Prevaríme a vypneme.
  4. Na tanieri omáčku podávame s knedľou, mäsom a na omáčku postrúhame jednu uhorku.

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť