Holandský rezeň s medvedím cesnakom

Recept Holandský rezeň s medvedím cesnakom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Holandský rezeň s medvedím cesnakom a k tomu zemiaky. Autor: Lenulka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Zmes na karbonátky:

500 gmleté bravčové mäso
200 geidam
2 ksvajce
podľa potrebystrúhanka
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
10 listovmedvedí cesnak

Na obalenie:

2 ksvajce
podľa potrebyhladká múka
podľa potrebystrúhanka
podľa chutisoľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mleté mäso vložíme do misky, pridáme postrúhaný syr a nadrvený cesnak, premiešame, pridáme soľ a korenie a zahustíme strúhankou.
  2. Z pripravenej hmoty vytvoríme karbonátky, ktoré obalíme klasicky v trojobale - múka, rozšľahané vajíčka a strúhanka.
    Pripravené karbonátky smažíme vo fritovacom hrnci.
  3. Vyprážané karbonátky podávame so zemiakmi, ozdobíme pažítkou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť