NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Holandský rezeň s medvedím cesnakom
Holandský rezeň s medvedím cesnakom
Recept Holandský rezeň s medvedím cesnakom
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
LENULKA    ·   3.10.2020

Holandský rezeň s medvedím cesnakom

Holandský rezeň s medvedím cesnakom a k tomu zemiaky. Autor: Lenulka

Suroviny

Zmes na karbonátky:

500 g
mleté bravčové mäso
200 g
eidam
2 ks
vajce
podľa potreby
strúhanka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
10 listov
medvedí cesnak

Na obalenie:

2 ks
vajce
podľa potreby
hladká múka
podľa potreby
strúhanka
podľa chuti
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mleté mäso vložíme do misky, pridáme postrúhaný syr a nadrvený cesnak, premiešame, pridáme soľ a korenie a zahustíme strúhankou.
  2. Z pripravenej hmoty vytvoríme karbonátky, ktoré obalíme klasicky v trojobale - múka, rozšľahané vajíčka a strúhanka.
    Pripravené karbonátky smažíme vo fritovacom hrnci.
  3. Vyprážané karbonátky podávame so zemiakmi, ozdobíme pažítkou.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár