Holandský rezeň

Recept Holandský rezeň
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Prvá moja otázka znela: to už sa tam nič iné nedáva, len mäso a syr? Neverila som, že z týchto dvoch surovín vznikne tak dobré jedlo, po ktorom si doma oblížeme aj uši :) Dôležité však je to, že sa to naozaj musí nechať v chladničke odležať, aby sa chute dokonale prepojili. Nezabudnite, že toto je to pravé orechové. Ani soľ, ani korenie, ani červená mletá paprika. Autor: Haanka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

500 gmletý bôčik
400 gnastrúhaný syra eidam
vajce
hladká múka
strúhanka
na vyprážanieolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. 500 g mletého bôčika, 400 g nastrúhaného syra eidam zmiešame dohromady a necháme 24h uležať v chladničke.
  2. Je to naozaj veľmi podstatné, aby sa to nechalo tých 24 hodín odležať v chladničke. Nepotrebujete ani soľ, ani korenie.
  3. Potom tvoríme placky a obalíme v trojobale. Smažíme na oleji dozlatista z oboch strán.
  4. Podávame s klasickou zemiakovou kašou alebo zemiakovým šalátom.

Môj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť