NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Holandský rezeň
Holandský rezeň
Recept Holandský rezeň
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Haanka    ·   12.10.2020

Holandský rezeň

Prvá moja otázka znela: to už sa tam nič iné nedáva, len mäso a syr? Neverila som, že z týchto dvoch surovín vznikne tak dobré jedlo, po ktorom si doma oblížeme aj uši :) Dôležité však je to, že sa to naozaj musí nechať v chladničke odležať, aby sa chute dokonale prepojili. Nezabudnite, že toto je to pravé orechové. Ani soľ, ani korenie, ani červená mletá paprika. Autor: Haanka

Suroviny
500 g
mletý bôčik
400 g
nastrúhaný syra eidam
vajce
hladká múka
strúhanka
na vyprážanie
olej
Postup receptu
Vytlačiť
  1. 500 g mletého bôčika, 400 g nastrúhaného syra eidam zmiešame dohromady a necháme 24h uležať v chladničke.
  2. Je to naozaj veľmi podstatné, aby sa to nechalo tých 24 hodín odležať v chladničke. Nepotrebujete ani soľ, ani korenie.
  3. Potom tvoríme placky a obalíme v trojobale. Smažíme na oleji dozlatista z oboch strán.
  4. Podávame s klasickou zemiakovou kašou alebo zemiakovým šalátom.

Môj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár