Hermelín v provensálskych bylinkách

Recept Hermelín v provensálskych bylinkách
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jedno z najjednoduchších jedál, aké existujú. Stačí kúpiť syr, zemiaky a balíček provensálskych byliniek. A olej určite máte doma. Aj na grilovanie je vynikajúce. Ak nemáte radi provensálske bylinky, môžete použiť ľubovoľné, čo vám chutí. Vždy sa každý riaďte tým, čo máte radi. Ja milujem provensálske bylinky, dávam ich všade, aj na zemiaky, aj na syr, aj na mäso a tiež na grilovanú zeleninu. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

2 ksHermelín
3 lyžiceolej
1 lyžicaprovensálske bylinky
ako prílohazemiak

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V oleji rozmiešame bylinky, potrieme syr zo všetkých strán a vložíme do hrubostenného alobalu.
  2. Riadne zabalíme a grilujeme cca 10 až 15 minút.
  3. Výborné sú k nemu opekané bagetky s bylinkovo - cesnakovým maslom.

Môj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť