NajRecept.sk Mäso Mleté mäso Karbonátky Hermelín obalený mletým mäsom. Obed dva v jednom pre všetkých milovníkov vyprážaného syra a fašíriek.
Hermelín obalený mletým mäsom. Obed dva v jednom pre všetkých milovníkov vyprážaného syra a fašíriek.
Recept Hermelín obalený mletým mäsom. Obed dva v jednom pre všetkých milovníkov vyprážaného syra a fašíriek.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Lacusin Lacusin    ·   23.5.2024

Hermelín obalený mletým mäsom. Obed dva v jednom pre všetkých milovníkov vyprážaného syra a fašíriek.

Pokiaľ máte radi hermelín, rozhodne vyskúšajte tento úžasný karbonátok, kde je hermelín obalený mletým mäsom. Je to skutočne lahodné. Predtým som hermelín len grilovala, ale od tej doby, čo som objavila tento recept, nepripravujem ho inak. Je to fantastické. Ako prílohu si dávam len šalát, ale pre ostatných doma pripravujem klasickú zemiakovú kašu. Určite to vyskúšajte.

20 min
Čas prípravy
20 min
Čas varenia
Suroviny
500 g
mleté ​​bravčové mäso
1 ks
vajce
1 hrsť
strúhanka
100 ml
mlieko
1 lyžička
sladká mletá paprika
1 lyžica
pažítka
1 strúčik
cesnak
podľa chuti
korenie a soľ

Na dokončenie:

2 ks
hermelín
na vyprážanie
olej
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mleté mäso spojíme s vajcom, strúhankou, mliekom, paprikou, pažítkou, cesnakom, soľou a čiernym korením.
  2. Hermelíny rozkrojíme napoly, takže získame štyri plátky. Z pripravenej zmesi na fašírky vytvoríme tenký plátok, na ktorý položíme jeden plátok hermelínu a potom ho prikryjeme ďalším plátkom zmesou na fašírky.
  3. Fašírky vyprážame v mierne rozpálenom oleji, kým nie sú dozlatista opečené. Podávame ich so zemiakmi alebo šalátom.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár