Granatiersky pochod

Recept Granatiersky pochod

Pridal: NajLucka, 16.1.2021

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Klasika na stole. Cestoviny, zemiaky, cibuľka opražená na červenej paprike. Mňamka!

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 16.1.2021

Kategorie: Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa

SUROVINY

400-500 gcestoviny
2 kscibuľa
5-6 kszemiaky
podľa potrebybravčová masť
podľa chutimletá červená paprika
podľa chutisoľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zemiaky očistíme a narežeme na kocky a uvaríme v slanej vode do mäkka /môžeme ich trošku rozvariť/.
  2. Cibuľu nakrájame na hrubšie časti a dáme osmažiť na masť do zlatista a potom ju posypeme červenou paprikou /nešetríme, tá dodáva chuť/, zamiešame a hneď vypneme, aby paprika nezhorkla, ale chytila farbu.
  3. V slanej vode uvaríme cestoviny (najlepšie malé štvorčeky).
  4. Do misy nasypeme zemiaky, ktoré zľahka roztlačíme vidličkou, pridáme scedené cestoviny a nakoniec to celé polejeme zmesou cibule, papriky a masti a dobre premiešame.
  5. Podľa potreby osolíme a podávame s kyslou uhorkou. Dobrú chuť!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť