Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múky

Recept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múky

Pridal: Kvietok278, 9.10.2020

Kategorie: Zdravé recepty, Fitness

FOTKA OD VÁS
Recept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múky
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Máte radi kinder mliečny rez, ale odrádza vás to množstvo cukru, ktoré je v náplni a v teste? Vyskúšajte si pripraviť fitness kinder mliečny rez bez pridania cukru a bez pridania múky.

FOTKA OD VÁS
Recept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múkyRecept Fitness kinder mliečny rez bez cukru a múky

Pridal: Kvietok278, 9.10.2020

Kategorie: Zdravé recepty, Fitness

SUROVINY

Cesto:

4 ksvajce
3 lyžicekakao
1 lyžicazemiakový škrob (nemusí byť)
2 lyžicemed alebo iné sladidlo (nemusí byť)

Plnka:

400 gjemný tvaroh
podľa chutisladidlo (med, stévia, ...)

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Žĺtky vyšľaháme spolu s medom alebo iným sladidlom do tuhej peny. Následne pridáme kakao a škrob (škrob pridávať nemusíte - ja som skúšala aj so škrobom, i bez škrobu. Rozdiel bol iba vo veľkosti piškóty - bez škrobu bola trochu tenšia). Nakoniec primiešame vyšľahaný sneh z bielkov a jemne vareškou premiešame.
  2. Cesto som navrstvila na väčší plech na pečenie v tenkej vrstve a dala piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 220 stupňov cca 12 minút. Upečené cesto necháme vychladnúť a prekrojíme na polovicu.4
  3. Tvaroh vymiešame so sladidlom alebo medom, ak chceme mať istotu, aby plnka nevytiekla, pridáme jednu lyžičku želatíny, ktorú rozpustíme v dvoch lyžiciach horúcej vody. Ja som želatínu nedávala. Tvaroh krásne stuhol v chladničke a dobre sa to krájalo. Plát potrieme plnkou, zakryjeme druhým plátom, plnku pekne uhladíme po krajoch a odložíme do chladničky. Nakrájame na obdĺžniky a papáme. Dobrú chuť!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť