Fit čokoládový koláčik z červenej fazule

Pridal: _Nikoleta_, 2.2.2022
Kategorie: Sladké jedlá, Zdravé dezerty, Dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Koláče, keksíky, sušienky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Ak máte chuť dať si niečo sladké bez výčitiek, pripravte si tento koláčik. Je bez múky a pridaného cukru. Fazule sa vôbec nemusíte báť, v koláčiku ju vôbec nie je cítiť.
FOTKA OD VÁS
Pridal: _Nikoleta_, 2.2.2022
Kategorie: Sladké jedlá, Zdravé dezerty, Dezerty, Zdravé recepty, Fitness, Koláče, keksíky, sušienky
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
Korpus
1ksplechovka červenej fazule
1ksbanán
2ksvajce
20gkakao
15gkokosový olej
30gčokoládový proteín
1člprášok do pečiva
1člperníkové korenie
1člškorica
30ghorká čokoláda
Krém
200gjemný tvaroh
100gčokoládový proteínový puding
1/2banán
25ghorká čokoláda
prípadne sladidlo podľa chuti
- Fazuľu scedíme a prepláchneme vodou. Rozmixujeme ju spolu s banánom.
- K rozmixovanej zmesi pridáme vajíčka a roztopený kokosový olej.
- V miske zmiešame suché ingrediencie (ak nemáte proteín, nahraďte ho kakaom, prípadne múkou). K suchým ingredienciám pridáme fazuľovú zmes. Premiešame a nakoniec pridáme roztopenú čokoládu.
- Cesto vylejeme do formy s priemerom 20 cm vystlanej papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 stupňov 20-25 minút.
- Na prípravu krému si rozpučíme alebo rozmixujeme banán a roztopíme čokoládu. Následne všetky ingrediencie spolu zmiešame.
- Upečený korpus prekrojíme pozdĺžne na polovicu. Jednu časť potrieme krémom, prikryjeme druhou časťou a na vrch rozotrieme zvyšný krém. Pripravený koláč odložíme do chladničky, aby krém stuhol.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Fit čokoládový koláček z červené fazole.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Fit ciasto czekoladowe z czerwonej fasoli.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch FITNESS Schokoladenkuchen mit Kidneybohnen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Fitt csokis süti vörösbabból.
KOMENTÁRE K RECEPTU