Filet z lososa

Pridal: HeMiShEk, 27.10.2020
Kategorie: Losos, Ryby a morské plody, Fitness, Zdravé recepty, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Po Vianociach sa riadim heslom zdravo a chutne. Losos je jedna z najlepších rýb. Stačí krátko osmažiť na panvici alebo zapiecť v rúre a máte hotový obed. Nekupujem zmrazeného, pretože v nich nájdete plno vody, ale čerstvý, ten nakrájam na filety a šup s ním na panvicu. Klasické zemiakové pyré alebo varená či čerstvá zelenina ako príloha úplne stačí. Ak nechcete cítiť rybiu chuť, stačí pár kvapiek citrónovej šťavy a zbavíte sa pachute :) Autor: HeMiShEk
FOTKA OD VÁS
Pridal: HeMiShEk, 27.10.2020
Kategorie: Losos, Ryby a morské plody, Fitness, Zdravé recepty, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
filet z lososa
soľ
korenie
olivový olej
- Filet umyjeme a osušíme. Necháme ho aj s kožou. Z oboch strán osolíme a okoreníme.
- V panvici rozohrejeme kvapku olivového oleja. Najprv vyprážame kožou nadol. Potom obrátime.
- Smažíme na menšom plameni, nie sprudka. Aby sa losos dostatočne prehrial, nepripálil sa a nebol nedokončený. Podávame s popučenými zemiačikmi a čerstvou zeleninou. Prajem dobrú chuť. =)
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Filet z lososa.
KOMENTÁRE K RECEPTU