Filet z lososa

Recept Filet z lososa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Po Vianociach sa riadim heslom zdravo a chutne. Losos je jedna z najlepších rýb. Stačí krátko osmažiť na panvici alebo zapiecť v rúre a máte hotový obed. Nekupujem zmrazeného, pretože v nich nájdete plno vody, ale čerstvý, ten nakrájam na filety a šup s ním na panvicu. Klasické zemiakové pyré alebo varená či čerstvá zelenina ako príloha úplne stačí. Ak nechcete cítiť rybiu chuť, stačí pár kvapiek citrónovej šťavy a zbavíte sa pachute :) Autor: HeMiShEk

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

filet z lososa
soľ
korenie
olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Filet umyjeme a osušíme. Necháme ho aj s kožou. Z oboch strán osolíme a okoreníme.
  2. V panvici rozohrejeme kvapku olivového oleja. Najprv vyprážame kožou nadol. Potom obrátime.
  3. Smažíme na menšom plameni, nie sprudka. Aby sa losos dostatočne prehrial, nepripálil sa a nebol nedokončený. Podávame s popučenými zemiačikmi a čerstvou zeleninou. Prajem dobrú chuť. =)
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť