Fantastický ríbezľový koláčik bez kysnutia s posýpkou

Recept Fantastický ríbezľový koláčik bez kysnutia s posýpkou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Aj keď je vonku veľmi teplo, ja som musela vyskúšať tento skvelý koláčik bez kysnutia. Ríbezle mi doniesla kamarátka z jej záhrady, tak som to musela zužitkovať. A ako inak - samozrejme som upiekla niečo sladké pod zub pre maškrtníkov a návštevu. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

200 gpolohrubá múka
150 gmaslo
150 gpráškový cukor
1 bal.vanilkový cukor
6 gprášok do pečiva
1/2 lyžičkysoľ
2 ksvajce

Ďalej:

200 gríbezle
200 gmaliny
1 lyžicahladká múka

Drobenka:

120 gmaslo
150 ghnedý cukor
100 ghrubá múka
50 gmleté mandle
štipkasoľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Najskôr pripravíme posýpku a to zmiešaním všetkých surovín. Odložíme do chladničky.
  2. Pripravíme si plech, vyložíme ho papierom a rúru zapneme na 180 stupňov.
  3. Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré prstami utlačíme na dno formy. Rovnomerne poukladáme ovocie a zasypeme ho posýpkou.
  4. Pečieme asi pol hodinu, ale sledujeme, každá rúra pečie inak.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť