Fantastické bravčové rezne na horčici za 30 minút na stole

Recept Fantastické bravčové rezne na horčici za 30 minút na stole
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Skvelý a rýchly obed, ktorý zvládne pripraviť snáď každý. Môj manžel si vyžiadal aj druhú porciu a bol plný až do večera. Určite vyskúšajte. Pokojne môžete použiť aj kuracie mäso.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

450 gbravčové kotlety
1 kscibuľa
4 lyžiceplnotučná horčica
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
podľa chutičervená mletá paprika
50 mlslnečnicový olej
podľa potrebyvoda
podľa chutivíno

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pripravíme si mäso, ktoré očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky.
  2. Jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou, potrieme horčicou a sprudka opečieme na rozpálenej panvici s olejom.
  3. Sprudka opečené mäso vyberieme a vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vrátime späť mäso, podlejeme trochou vody, pridáme podľa chuti víno (ja som použila ružové, ale pokojne môžete použiť aj biele.
  4. Na záver mäso vyberieme a výpek (šťavu) rozmixujeme tyčovým mixérom.
  5. Podávame so zemiakovou kašou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť