Dvojfarebný tvarohový koláč s ovocím

Recept Dvojfarebný tvarohový koláč s ovocím
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Fantastický tvarohový krém s ovocím podľa vlastného výberu. Ja som tentokrát použila mrazený ríbezle. Koláčik bol fantastický a z plechu zmizol doslova za sekundu :) Jemné cesto dvoch farieb a šťavnaté vďaka tvarohovému krému. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

2 ksvajce
1 hrnčekkryštálový cukor
350 gpolohrubá múka
3/4 bal.prášok do pečiva
300 mlmlieko
250 mlolej
2 lyžicekakao

Krém:

500 gjemný tvaroh
2 ksvajce
3 lyžicekryštálový cukor
1 bal.vanilkový cukor
250 mlmlieko
1 bal.vanilkový puding
podľa chutimrazené ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny, postupne prilejeme olej a mlieko. Na záver už len vareškou primiešame zmiešanú múku s práškom do pečiva. Cesto rozdelíme na dve časti v pomere 1:2. Menšiu časť zafarbíme kakaom.
  2. Na pripravený plech nalejeme svetlé cesto, na svetlé cesto kakaové a následne navrstvíme tvarohovú náplň (všetky suroviny zmiešame v miske).
  3. Na záver už len posypeme ovocie a dáme piecť.
  4. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi 30 minút - sledujeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť