Ak máte radi bábovku, určite si obľúbite aj túto verziu jemného koláčika s jahodami. Dá sa povedať, že je to bábovka na plechu. Mala som ešte v mrazničke zásoby (ovocie, jahody) z minulého roka, ale pokojne môžete použiť aj čerstvé ovocie a pokojne aj viac. Ja som viac nemala, tak som dala len toľko, ako vidíte na fotke. Samozrejme, potom to bude viac šťavnaté. Na vrch by som už neodporúčala iné ako práškový cukor. Žiadnu čokoládová polevu alebo karamelový dresing, takto je to senzačný. Autor: Mineralka
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu
dnes jsem pekla: dala jsem hoodně černého rybízu a skoro o polovinu cukru méně oproti receptu a je fakt výborná. žadná suchá bábovka/ buchta. ta šlehačka dělá svoje