Domáca škvarková nátierka

Recept Domáca škvarková nátierka

Pridal: Triniti, 16.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Škvarková pomazánka

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Moja obľúbená nátierka, ktorú by som mohla jesť aj týždeň. Keď mám veľkú chuť, tak sa priznám, že si kúpim z obchodu v tégliku, ale ak sa dá, urobím si ju radšej doma. Aj keď niekedy je ťažké kúpiť vynikajúce škvarky. Najradšej mám domáce, pretože z nich viem vyškvariť aj masť a ešte budem mať aj vynikajúcu nátierku. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS

Pridal: Triniti, 16.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Škvarková pomazánka

SUROVINY

350 gpomleté bravčové škvarky
3 lyžiceplnotučná horčica
2 ksuhorka
1 kscibuľa
3 ksvajce
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Niekto do škvarkovej nátierky nepridáva kyslú uhorku, no ja si to bez nej neviem predstaviť. Proste sa tam dokonale hodí, ale sto ľudí, sto chutí.
  2. Mleté škvarky zmiešame s horčicou, nadrobno pokrájanou cibuľou, nastrúhanou kyslou uhorkou a na jemnom strúhadle nastrúhaným uvareným vajíčkom.
  3. Ochutíme to celé soľou a korením a poriadne premiešame.
  4. Najlepšia je škvarková nátierka, keď postojí minimálne 2 hodiny v chladničke.
  5. Podávame s čerstvým pečivom. Dobrú chuť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť