Domáca škvarková nátierka

Pridal: Triniti, 16.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Škvarková pomazánka
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Moja obľúbená nátierka, ktorú by som mohla jesť aj týždeň. Keď mám veľkú chuť, tak sa priznám, že si kúpim z obchodu v tégliku, ale ak sa dá, urobím si ju radšej doma. Aj keď niekedy je ťažké kúpiť vynikajúce škvarky. Najradšej mám domáce, pretože z nich viem vyškvariť aj masť a ešte budem mať aj vynikajúcu nátierku. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Pridal: Triniti, 16.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Škvarková pomazánka
SUROVINY
350 gpomleté bravčové škvarky
3 lyžiceplnotučná horčica
2 ksuhorka
1 kscibuľa
3 ksvajce
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
- Niekto do škvarkovej nátierky nepridáva kyslú uhorku, no ja si to bez nej neviem predstaviť. Proste sa tam dokonale hodí, ale sto ľudí, sto chutí.
- Mleté škvarky zmiešame s horčicou, nadrobno pokrájanou cibuľou, nastrúhanou kyslou uhorkou a na jemnom strúhadle nastrúhaným uvareným vajíčkom.
- Ochutíme to celé soľou a korením a poriadne premiešame.
- Najlepšia je škvarková nátierka, keď postojí minimálne 2 hodiny v chladničke.
- Podávame s čerstvým pečivom. Dobrú chuť.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Domácí škvarková pomazánka.
KOMENTÁRE K RECEPTU