Domáca nepečená študentská pečať

Recept Domáca nepečená študentská pečať
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Máte radi čokoládu študentskú pečať? Pripravte si ju doma a uvidíte, že Vám bude chutiť viac :)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

SUROVINY NA 15 PORCIÍ:

250 gstužený tuk
250 gpráškový cukor
3 lyžicekakao
3 ksvajce
100 gnasekané orechy
100 ghrozienka
100 gželé cukríky
4 kstortové oblátky
50 gčokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Stužený tuk, práškový cukor, vajcia a kakao miešame nad parou do zhustnutia, asi 15 minút.
  2. Orechy posekáme na malé kúsky, želé cukríky pokrájame na menšie kúsky, tortové oblátky polámeme, hrozienka necháme celé.
  3. Všetky ingrediencie pridáme do hustej zmesi (do ešte horúcej zmesi), ktorú sme odstavili a dôkladne premiešame.
  4. Formu na srnčí chrbát vyložíme papierom a vlejeme pripravenú zmes. Dáme stuhnúť do chladničky, najlepšie do druhého dňa. Potom ju vyklopíme, polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme podľa fantázie. Po zaschnutí polevy nakrájame na rezy a podávame. Dobrú chuť!

Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej pekárky - BlazenaSadovska

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť