Dokonalé cesto na roládu bez praskania a lámania, hotové za 15 minút.

Recept Dokonalé cesto na roládu bez praskania a lámania, hotové za 15 minút.
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Už som vyskúšala veľa receptov na rolády a stále sa mi pri stáčaní cesto prelomilo alebo vrch popraskal. Roláda síce chutila skvele, ale na pohľad to bolo nič moc. Originálny recept som trošku upravila a vznikol z toho recept na jemné a vláčne cesto, ktoré sa stáča jedna radosť :) Odporúčam vyskúšať. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

6 ksvajce
120 gkryštálový cukor
90 ghladká múka
na plnenietvarohový krém
na plnenieovocie - mandarínky
na vrchpráškový cukor
na vrchčokoláda alebo marmeláda

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bielky s cukrom vyšľaháme do peny, postupne pridávame jeden žĺtok po druhom a za každým dôkladne vyšľaháme. Nakoniec, už len ručne, metličkou zamiešame múku.
  2. Cesto rozotrieme na papierom vyložený plech a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme na 180 stupňov asi 7-10 minút.
  3. Po upečení cesto zrolujeme aj s papierom na pečenie a necháme vychladnúť. Po vychladnutí stiahneme papier, naplníme krémom a ovocím a zrolujeme.
  4. Vrch posypeme cukrom a polejeme polevou cik-cak.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť