Dokonalá Bublanina: Za 10 minút pripravená a pritom mäkučká ako pavučina

Recept Dokonalá Bublanina: Za 10 minút pripravená a pritom mäkučká ako pavučina
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Niet nad takéto rýchle dezerty. Za 10 minút pripravená, postačí už len vložiť do vyhriatej rúry a upiecť. Nebíčko v papuľke. Vyskúšajte aj vy. Ovocie môžete obmieňať. Ja som použila jahody a červené ríbezle. Autor: Jaja

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Potrebujeme: 1 hrnček= 250 ml

2 hrnčekpolohrubá múla
1/2 bal.prášok do pečiva
1 hrnčekkryštálový cukor
1 bal.vanilínový cukor
1/2 hrnčekmlieko
1/2 hrnčekolej
3 ksvajíčko
štipkasoľ

Na vrch:

podľa chuti - jahody, ríbezle, malinyovocie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V miske vyšľaháme vajcia s cukrom do peny. Pridáme tekuté prísady. Nakoniec aj múku zmiešanú s práškom do pečiva.
  2. Cesto nalejeme na menší vymastený a múkou vysypaný plech, alebo na plech vyložený papierom na pečenie.
  3. Navrch poukladáme čerstvé jahody obalené v múke (neklesnú do cesta), prípadne iné, sezónne ovocie. Môžeme použiť aj mrazené ovocie.
    Pečieme asi 30-40 min. na 160 stupňov, podľa rúry. Treba kontrolovať. Dobrú chuť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť