NajRecept.sk Dezerty Bublaniny Dokonalá Bublanina: Za 10 minút pripravená a pritom mäkučká ako pavučina
Dokonalá Bublanina: Za 10 minút pripravená a pritom mäkučká ako pavučina
Recept Dokonalá Bublanina: Za 10 minút pripravená a pritom mäkučká ako pavučina
Jaja79    ·   17.6.2022

Dokonalá Bublanina: Za 10 minút pripravená a pritom mäkučká ako pavučina

Niet nad takéto rýchle dezerty. Za 10 minút pripravená, postačí už len vložiť do vyhriatej rúry a upiecť. Nebíčko v papuľke. Vyskúšajte aj vy. Ovocie môžete obmieňať. Ja som použila jahody a červené ríbezle. Autor: Jaja

10 min
Čas prípravy
40 min
Čas varenia
Suroviny

Potrebujeme: 1 hrnček= 250 ml

2 hrnček
polohrubá múla
1/2 bal.
prášok do pečiva
1 hrnček
kryštálový cukor
1 bal.
vanilínový cukor
1/2 hrnček
mlieko
1/2 hrnček
olej
3 ks
vajíčko
štipka
soľ

Na vrch:

podľa chuti - jahody, ríbezle, maliny
ovocie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. V miske vyšľaháme vajcia s cukrom do peny. Pridáme tekuté prísady. Nakoniec aj múku zmiešanú s práškom do pečiva.
  2. Cesto nalejeme na menší vymastený a múkou vysypaný plech, alebo na plech vyložený papierom na pečenie.
  3. Navrch poukladáme čerstvé jahody obalené v múke (neklesnú do cesta), prípadne iné, sezónne ovocie. Môžeme použiť aj mrazené ovocie.
    Pečieme asi 30-40 min. na 160 stupňov, podľa rúry. Treba kontrolovať. Dobrú chuť.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár