Dezert s kokosovým krémom a Pedro cukríky

Recept Dezert s kokosovým krémom a Pedro cukríky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jednoduché a hlavne zdravé poháre, ktoré si môžete dopriať ako na raňajky, tak i na desiatu alebo ako chutnú večeru. Kokosové mlieko kupujem z bio obchodu, aby nemalo zbytočne pridané konzervanty a v lete používam aj domáce ovocie. Samozrejme, mango doma nevypestujete, tak ho kúpim v obchode. Škoda, pretože toto ovocie je asi najlepšie, aké som jedla. Autor: Anna Anička

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:

SUROVINY

1 ksmango
2 lyžicemandle
1/2 hrnčekamaliny
400 gkokosové mlieko
1 baleniePedro cukríky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Najskôr z plechovky odlejeme kokosové mlieko do pohára. V plechovke zostane kokosový krém.
  2. Ten dáme do mixéra a rozmixujeme dohladka. Ak je krém stále moc tuhý, pridáme lyžičku kokosového mlieka. Ďalej tretinu nakrájaného manga, ktoré máme pripravené, dáme na spodok dvoch pohárov.
  3. Na mango dáme polovicu kokosového krému. Na krém dáme maliny, ďalšiu tretinu manga a pár Pedro cukríkov.
  4. Dodáme zvyšok kokosového krému navrch a dozdobíme zvyškom manga, mandľami a Pedro cukríkmi. Recept je hotový a môžeme podávať.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť