Cordon bleu bez vyprážania, pečený v rúre

Pridal: Triniti, 8.9.2021
Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Bez zbytočného oleja, zapečený v rúre. Vynikajúca pochúťka ako hlavné jedlo. Niekto si nevie predstaviť zdravší variant kuracích závitkov alebo kuracích rezňov. Musím vám povedať, že aj ja som si myslela, že chuťovo to vôbec nebude ono, ale odkedy som vyskúšala zapekanie v rúre, už nevysmážam. Chuťovo sú takmer totožné s vysmážanými na oleji v panvici a sú oveľa zdravšie. K tomu zemiakový alebo zeleninový šalát, prípadne kúsok chleba a hlavný obed ako vyšitý. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Pridal: Triniti, 8.9.2021
Kategorie: Kuracie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
Budeme potrebovať:
4 kskuracie prsia
1 lyžičkacesnakový prášok
1/2 lyžičkykorenie
1 lyžičkasoľ
1 lyžičkasušená petržlenová vňať
5 lyžíchorčica
8 plátkovšunka
8 plátkovsyr
2 ksvajce
1/4 šálkymlieko
1,5 šálkystrúhanka
4 lyžiceolej
- Kuracie prsia očistíme a umyjeme. Prekrojíme ich na polovicu tak, aby sme dostali 8-9 kúskov (závisí to od hrúbky a veľkosti jednotlivých kuracích pŕs).
- Vyklepeme na tenký plátok, ktorý osolíme, okoreníme, posypeme cesnakovým práškom, sušenou petržlenovou vňaťou.
- Obalíme v rozšľahanom vajíčku s mliekom a v strúhanke.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Cordon bleu bez smažení, pečený v troubě.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Cordon bleu aus dem Backofen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Csirke Cordon Bleu tepsiben.
KOMENTÁRE K RECEPTU