Čokoládovo malinový tart s bohatou vrstvou šľahačky

Recept Čokoládovo malinový tart s bohatou vrstvou šľahačky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Poznáte niekoho kto by nemiloval kombináciu čokoláda, maliny a šľahačka? Dokonalá kombinácia chutí. Keď tento koláčik ochutnáte, tak budete nadšení. Nie je vôbec zložitý na prípravu a zaručene bude chutiť aj vám.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Korpus:

75 gcelozrnné keksy
75 gmandľová múka
70 gmaslo

Krém:

250 mlsmotana na šľahanie
125 gtmavá čokoláda
1 ksvajce

Krém II:

250 gmaliny
2 lyžicemalinový džem
250 mlsmotana na šľahanie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Keksy rozmixujeme a zmiešame s mandľovou múkou a roztopeným maslom. Vytlačíme do formy na pečenie s priemerom 20 cm a pečieme na 180°C asi 5 minút.
  2. Medzitým si vo vodnom kúpeli roztopíme horkú čokoládu spolu so šľahačkovou smotanou. Nakoniec zašľaháme jedno vajce.
  3. Pripravený krém vylejeme na predpečený korpus a spolu ešte pečieme na 160°C 15-20 minút. Necháme vychladnúť a navrch natrieme malinový džem.
  4. Posypeme malinami, môžete použiť aj čerstvé. Nakoniec navrstvíme vyšľahanú šľahačkovú smotanu a necháme v chladničke vychladiť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť