Čínske rezance s kuracím mäsom pripravené za 15 minút

Recept Čínske rezance s kuracím mäsom pripravené za 15 minút
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Pokiaľ chcete navariť rýchlo, určite sa inšpirujte týmto receptom. Niekedy by som také jedlo odmietla, pretože na pohľad tie čínske rezance nevyzerajú vábne, ale teraz by som v tom aj spala. Niekedy obmieňam tieto rezance za ryžové, hrubšie, tenšie, podľa toho, čo nájdem doma. Je to vynikajúce. Autor: Lacusin

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Marináda na mäso:

300 gkuracie prsia
1 lyžicakukuričný škrob
1 ksvajce
1 lyžičkakari korenie
1 lyžičkagrilovacie korenie
1/2 lyžičkysoľ

Na dokončenie:

450 gmrazená zelenina na čínu
1 bal.čínske rezance
1 dlolej
podľa chutisójová omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. 2 hodiny pred prípravou jedla si naložíme mäso. Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky, pridáme škrob, vajcia, korenie a soľ. Dôkladne premiešame. Necháme odležať v chladničke.
  2. Na poriadne rozpálenú panvicu nalejeme olej a sprudka opečieme mäso. Miešame, aby sa jednotlivé kúsky od seba oddelili. Keď je mäso opečené dozlatista, pridáme sójovú omáčku. Zalejeme pohárom vody, vložíme suché rezance a prikryjeme pokrievkou.
  3. Po 5 minútach pokrievku odkryjeme a mäkké rezance zmiešame s mäsom. Pridáme mrazenú zeleninu, dochutíme soľou a korením, ešte chvíľu opekáme a podávame.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť