Cícer na kari s kuracím mäsom

Recept Cícer na kari s kuracím mäsom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Po Veľkej noci si určite poviete aj vy, že potrebujete zhodiť pár kilečok, pretože cez sviatky ste sa prejedali a máte brucho ako balón. Ja som začala už dnes, hoci na stole sú samé dobroty, sladké, pečivo a šunky, klobásky,.... No sliny tečú, ale je treba aj sebe samému dokázať, že viete odolať a doprajete si, až keď zhodíte, ako odmenu za dobre vykonanú prácu. Kuracie prsia, cícer, kari korenie, to je najlepšia kombinácia. Aspoň mne veľmi chutí, tak sa nechajte inšpirovať. Autor: Kaculle

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

cícer
kuracie prsia
kari korenie
kyslá smotana
korenie
soľ
cibuľa

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. 10-12 hod vopred necháme cícer namočiť. Potom ho v osolenej vode varíme, kým nezmäkne.
  2. Cibuľku speníme a pridáme kuracie prsia osolené a okorenené. Keď je cícer uvarený, pridáme ho na panvicu a zalejeme kyslou smotanou.
  3. Pridáme kari tak, aby "omáčka" bola pekne žltá. Dokoreníme, dosolíme podľa chuti a necháme chvíľu dusiť pod pokrievkou. Podávame napr. s ryžou.
  4. Pozn: množstvo cíceru a kuracieho je na vás.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť