Chrumkavé francúzske bagety s majonézou

Pridal: Jaja79, 17.11.2020
Kategorie: Sendviče a bagety, Pečivo
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Už dlho som nepiekla domáce pečivo, tak som skúsila tieto francúzske bagety. Do cesta sa pridáva majonéza, vďaka ktorej sú bagety vo vnútri vláčne a jemné a zvonku sú chrumkavé. Autor: Jaja
FOTKA OD VÁS
Pridal: Jaja79, 17.11.2020
Kategorie: Sendviče a bagety, Pečivo
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
300 ghladká múka
300 gpolohrubá múka
4 lyžicemajonéza
1 a 1/2 lyžičkysoľ
1 kockadroždie
250 mlvoda
na potretievajíčko
na posypaniesezamové semienka
- Zo všetkých surovín vypracujeme hladké cesto, ktoré necháme na teplom mieste zakryté bavlnenou utierkou kysnúť asi jednu hodinu.
- Bagety necháme kysnúť asi pol hodinu pri izbovej teplote.
- Po nakysnutí ich potrieme vajíčkom a posypeme semienkami.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Křupavé francouzské bagety s majonézou.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Ropogós francia bagett majonézzel.
KOMENTÁRE K RECEPTU