Cheesecake s najlepšou čokoládovou polevou

Recept Cheesecake s najlepšou čokoládovou polevou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Môj recept na fantastický cheesecake. Tá poleva je číslo jedna !!! Už som skúšala ganache, klasickú polevu, ale táto je najlepšia. Autor: adanecka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Základ:

200 gmaslové sušienky
100 gmaslo

Krém:

3 ksvajce
3 lyžicepráškový cukor
3 lyžicehladká múka
100 gbiela čokoláda
150 g (Lidl)salko v tube
200 mlkyslá smotana
100 gsmotanová nátierka bez príchute
500 gjemný tvaroh

Poleva:

200 mlkyslá smotana
100 gčokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Do klasickej tortovej formy priemer 24 cm natlačíme rozdrvené maslové sušienky 200 g zmiešanej s rozpusteným maslom 100 g.
  2. Dáme do vyhriatej rúry predpiecť na 180 st. cca 10 minút.
  3. Ďalej si vyšľaháme 3 vajcia s 3 PL práškového cukru a 3 lyžicami hladkej múky, ďalej prišľaháme 100 g rozpustenú bielu čoko, 1 salko v tube 150g (majú ho v Lidli), 1 kyslá smotana 200 ml, 100 g smotanové nátierky bez príchute, 500 g jemného tvarohu.
  4. Celé vymiešame a nalejeme na sušienkový základ, pečieme ďalej pri teplote 180 stupňov asi 60 minút.
  5. Necháme vychladnúť a polejeme čoko polevou: 100 g čokolády na varenie rozpustíme a vmiešame do nej 200 ml kyslej smotany, potrieme cheesecake, poukladáme ovocie a dáme stuhnúť.

Môj blog: Aďkine overené recepty

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť