Cestoviny s tuniakom

Recept Cestoviny s tuniakom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Cestoviny s tuniakom. Autor: Terezka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Omáčka:

1 veľké bal.tuniak v rastlinnom oleji
1 plechovkalúpané paradajky
2 lyžiceolivový olej
2 strúčikycesnak
1 kscibuľa
1 bal.cestoviny (najlepšie sú mašličky)
1 dclvoda, v ktorej sa varili cestoviny

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cestoviny uvarte podľa návodu a trošku vody, v ktorej sa varili, si dajte bokom.
  2. Cibuľku nakrájame na kocky a speňte na olivovom oleji.
  3. Pridajte tuniaka (olej nedávam) a vopred párkrát prekrojené paradajky z konzervy.
    Ja som mala čerstvé paradajky, ale lepšia je plechovka.
  4. Prilejte cca deci vody z cestovín.
  5. Duste 10 minút a dochuťte cesnakom a soľou.
  6. Na záver môžete ešte zľahka podliať, aby sa zmes s cestovinami krásne prepojila.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť