Cestoviny s pórom a kuracím mäsom

Recept Cestoviny s pórom a kuracím mäsom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tak dnes som mala pri varení pomocníka. :-) Kubík si zmyslel, že najprv všetky potrebné ingrediencie dôkladne preskúma a ochutná, následne bude fungovať ako "sypač" a "miešač" a neskôr ako vrchný ochutnávač. A vo finále ochutnal plný tanier a ako správny chlap odfučal na gauč. Autor: Danka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

500 gkuracie mäso
200 gúdený bôčik (na kocky)
podľa potrebyolej
1 kspór
4 strúčikycesnak (nadrobno)
2 lyžičkykarí korenie
300 mlsmotana na šľahanie
500 gcestoviny (v suchom stave)
soľ
mleté čierne korenie
sójová omáčka
solamyl

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kuracie rezančeky osolíme, zasypeme solamylom a dôkladne premiešame, aby sa jednotlivé kúsky obalili.
  2. Vo veľkom hrnci necháme na oleji speniť slaninu, pridáme mäso a sprudka orestujeme. Potom pokvapkáme sójovou omáčkou a premiešame.
  3. Pridáme pór a cesnak, posypeme karí korením, soľou a korením, zalejeme smotanou, zakryjeme pokrievkou a necháme na miernom ohni ľahko prebublávať asi 10 minút.
  4. Potom prisypeme uvarené cestoviny, premiešame a asi ešte 5 minút pod pokrievkou prehrejeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť