Cestovinový šalát so syrom čedar

Recept Cestovinový šalát so syrom čedar
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Na tieto letné dni iba ľahké šaláty. Teda aspoň pre mňa je to najlepší obed, keď svieti slnko. V zime tento šalát robievam s tatárskou omáčkou a majonézou a zase v lete majonézu a tatársku omáčku vymieňam za biely grécky jogurt, ktorý je sviežejší a nespôsobí, že nám bude ťažko. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

450 gcestoviny
1 kspaprika
2 ksparadajka
3 stonkyzeler
250 gčedar
1/4 kscibuľa
2 kelímkybiely jogurt
2 lyžicejablčný ocot
podľa chutikorenie
podľa chutisoľ
sušená alebo čerstvá petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente.
  2. Papriku, paradajku, zeler, cibuľku nakrájame na drobno. Syr nakrájame na menšie kocky. Všetko spolu v miske premiešame, pridáme al dente uvarené cestoviny a znova premiešame.
  3. Pridáme dresing z jogurtu, octu, petržlenovej vňate, soli a korenia.
  4. Jednoduchý a, hlavne, ľahký obed, prípadne tento šalát môžeme zvoliť ako prílohu k mäsu.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť