Cesnakový kurací rezeň

Recept Cesnakový kurací rezeň
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Klasický kurací rezeň v trojobale je obľúbeným jedlom snáď v každej domácnosti. Pridajte do trojobalu cesnak a chutiť Vám bude ešte viac.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Budeme potrebovať:

4 kskurací steak /vykostené horné stehno/
4 strúčikycesnak
2 ksvajce
1 lyžicaolej
soľ
hladká múka
strúhanka
na vyprážaniemasť

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso umyjeme, osušíme, zbavíme tuku, odblaníme a nakrájame na menšie kúsky.
  2. Do mäsa votrieme roztlačený cesnak, pokvapkáme olejom a necháme cez noc v chladničke.
  3. Pred vyprážaním mäso osolíme, pretiahneme hladkou múkou, rozšľahaným vajíčkom s mliekom, následne potom strúhankou.
  4. Smažíme zvoľna na rozpálenej masti z oboch strán dozlatista.

Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
kuchárky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť