NajRecept.sk Mäso Kuracie mäso Cesnakový kurací rezeň
Cesnakový kurací rezeň
Recept Cesnakový kurací rezeň
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
rebeka    ·   29.9.2020

Cesnakový kurací rezeň

Klasický kurací rezeň v trojobale je obľúbeným jedlom snáď v každej domácnosti. Pridajte do trojobalu cesnak a chutiť Vám bude ešte viac.

Suroviny

Budeme potrebovať:

4 ks
kurací steak /vykostené horné stehno/
4 strúčiky
cesnak
2 ks
vajce
1 lyžica
olej
soľ
hladká múka
strúhanka
na vyprážanie
masť
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mäso umyjeme, osušíme, zbavíme tuku, odblaníme a nakrájame na menšie kúsky.
  2. Do mäsa votrieme roztlačený cesnak, pokvapkáme olejom a necháme cez noc v chladničke.
  3. Pred vyprážaním mäso osolíme, pretiahneme hladkou múkou, rozšľahaným vajíčkom s mliekom, následne potom strúhankou.
  4. Smažíme zvoľna na rozpálenej masti z oboch strán dozlatista.

Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
kuchárky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár