Cesnakové rezne zapečené v rúre

Recept Cesnakové rezne zapečené v rúre
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rezne pripravujem na milión spôsobov a tento je jeden z mojich obľúbených. Bez vyprážania, bez klasického trojobalu a s výraznou cesnakovou chuťou. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

1 kgbravčové mäso
3 lyžiceparadajková omáčka
2 lyžicekyslá smotana
2 lyžicemajonéza
1 lyžicahorčica
5 strúčikovcesnak
150 gtvrdý syr
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky, ktoré jemne naklepeme. Osolíme a okoreníme z každej strany a uložíme na plech.
  2. V miske zmiešame paradajkovú omáčku, kyslú smotanu, majonézu, horčicu a prelisovaný cesnak.
  3. Touto omáčkou potrieme každý plátok mäsa, vrch posypeme strúhaným syrom a dáme piecť.
  4. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi pol hodinu - sledujeme. Záleží na rúre a na hrúbke nakrájaného mäsa.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
13.6.2020, Barria odpovedať00

Co je to rajčatová omáčka?

13.6.2020, Barria odpovedať00

Co je to rajčatová omáčka?

17.6.2020, NejLucka (administrátor) odpovedať00

drcená rajčata, rozmixovaná domácí rajčata, případně základ na pizzu

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť