Černoškovia s vlašským orieškom

Recept Černoškovia s vlašským orieškom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Černoškovia s vlašským orieškom. Autor: Romča

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

140 gmaslo
210 ghladká múka
70 gcukor
1 ksžĺtok
1 lyžicakakao
1 bal.čokoláda na varenie
1 plátokmaslo
podľa potrebyvlašské orechy

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zmäknuté maslo, múku, cukor, žĺtok a kakao dáme do misy a spracujeme cesto, ktoré necháme 2 hodiny odležať v chlade.
  2. Potom vyvaľkáme placku asi 3 mm hrubú a vykrajujeme kolieska, pečieme vo vyhriatej rúre ma 160 stupňov asi 6 minút. Máčame v čokoláde a ozdobíme orechom.
  3. Čokoládová poleva:
    Čokoládu a kúsok masla rozpustíme vo vodnom kúpeli.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť