Bulgur s quinoa a sušenou paprikou

Recept Bulgur s quinoa a sušenou paprikou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Bulgur s quinoa a sušenou paprikou. Autor: remcula

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 menší hrnčekbulgur s quinoa
4 ksšampiňóny
1/2 kspór
5 kssušené paradajky v oleji
1 lyžicasójová omáčka
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Najskôr si uvaríme bulgur. Potrebnú časť bulguru nasypeme do hrnčeka, použila som menší, necelé 2 dcl. Dáme do hrnca a zalejeme rovnakým množstvom osolenej vody. Varíme do vyvretia vody, asi 15 min.
  2. Na panvicu si dáme 1-2 lyžičky olivového oleja zo sušených paradajok. Olej rozohrejeme, pridáme na kolieska nakrájaný pór, na plátky nakrájané šampiňóny a na rezance nakrájané sušené paradajky a sójovú omáčku. Všetko spoločne chvíľu restujeme, potom osolíme a okoreníme, zalejeme malým množstvom vody.
  3. Keď je voda prevarená, spojíme bulgur so zeleninovou zmesou, premiešame a vložíme do pekáča.
    Pečieme krátko, tak 10-15 min vo vyhriatej rúre na 250 stupňov.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť