Bryndzová nátierka a nátierka z drvenej tresky

Recept Bryndzová nátierka a nátierka z drvenej tresky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jednoduché nátierky, ktoré pripravíte za pár minút, sú fantastické a s chrumkavým čerstvým chlebom neodolateľné! Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Na bryndzovú:

200 gdomáca lučina
150 gbryndza
zväzokjarná cibuľka
2 lyžicemajonéza

Z drvenej tresky:

200 gdomáca lučina
130 gdrvená treska

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bryndzová:
    Zelenú a z časti bielu časť vňaťovej cibuľky nakrájame najemno a všetky suroviny premiešame. Prípadne dosolíme.
  2. Z drvenej tresky:
    Z tresky zlejeme olej a potom ju vymiešame dohladka s lučinou. Hotovo.
  3. Jednoduché nátierky, ktoré pripravíte za pár minút, sú fantastické a s chrumkavým čerstvým chlebom neodolateľné!

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť