Bravčový rezeň marinovaný v pive

Recept Bravčový rezeň marinovaný v pive
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Dnes klasický výdatný obed, ale predsa inak. Mala som v chladničke otvorené pivo, tak som ho chcela spotrebovať. Mäso som najskôr namočila v pive, trochu som pridala aj do vajíčok pri trojobale. Bol vynikajúci, ja som pivo vôbec necítila, ale doma mi moji maškrtníci povedali, že oni ho cítia. Ale chutilo im. Autor: Triniti

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

4 ksbravčové karé - vykostené
100 mlsvetlé pivo
1 strúčikcesnak
3 ksvajce
4 lyžicehladká múka
5 lyžícstrúhanka
3 lyžicesadlo
soľ
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso nakrájame na plátky a namarinujete ho vo svetlom pive. Aspoň hodinku.
  2. Pripravíme si trojobal. Múku do jednej misky, do druhej rozbijeme vajíčko, pridáme 3 PL piva, osolíme a okoreníme a prelisujeme cesnak. Do tretej misky dáme klasicky iba strúhanku.
  3. Potom mäso klasicky obalíme v pripravenom trojobale a vyprážame na rozpálenom oleji na panvici z oboch strán do zlata.
  4. Podávala som so zemiakmi a zeleninkou. Dobrú chuť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť