Bravčový rezeň madeta

Recept Bravčový rezeň madeta
FOTKA OD VÁS
Recept Bravčový rezeň madetaRecept Bravčový rezeň madeta
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Bravčový rezeň madeta (so slaninou a syrom). Autor: remcula

FOTKA OD VÁS
Recept Bravčový rezeň madetaRecept Bravčový rezeň madeta

SUROVINY

4 kusybravčová kotleta
4 kusyanglická slanina
80 gNiva
80 gtvrdý syr
2 lyžiceolej
2 štipkysladká paprika
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
na vymastenie plechuolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Kotlety zľahka naklepeme, narežeme okraje, osolíme a okoreníme.
  2. Sprudka orestujeme na oleji z oboch strán a vyberieme ich.
  3. Na každý kus mäsa nastrúhame Nivu.
  4. Prekryjeme plátkom anglickej slaniny a nakoniec postrúhame tvrdým syrom.
  5. Vložíme do pekáča a v rozpálenej rúre pečieme zhruba 15 minút. Podávame s opečenými zemiakmi.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť