Bravčové závitky plnené kyslou kapustou

Recept Bravčové závitky plnené kyslou kapustou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Bravčové závitky plnené kyslou kapustou. Autor: Romča

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Budeme potrebovať:

2 ksbravčový plátok
4-6 plátkovanglická slanina
1/2 hrnčekakyslá kapusta
1 vetvičkarozmarín
1 kscibuľa
1 ksmrkva
1 kspetržlen
soľ
korenie
horčica

Karfiolová ryža:

1 kscibuľa
1/2 kskarfiol
2 strúčikycesnak
soľ
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bravčové plátky naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou (ja som použila dijonsku), poukladáme anglickú slaninu a kyslú kapustu, ktorú prepláchneme a vytlačíme.
  2. Mäso stočíme do roládky a utiahneme potravinárskym povrázkom. Potom sprudka opečieme, aby mäso dostalo farbu a po chvíli pridáme nakrájanú cibuľu, koreňovú zeleninu a vetvičku rozmarínu. Podlejeme mäsovým vývarom alebo vodou a dusíme pod pokrievkou domäkka.
  3. Mäkké mäso vyberieme a zeleninu rozmixujeme, potom prepasírujeme, aby bola omáčka hladká a pridáme kúsok masla, lyžičku horčice a prípadne dochutíme korením.
  4. Karfiolová ryža:
    Karfiol nastrúhame nahrubo a dáme na panvicu, kde už restujeme cibuľu s cesnakom, všetko osolíme, okoreníme a restujeme domäkka.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť