Bravčové stehno na paprike

Recept Bravčové stehno na paprike
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Luxusný obed. Paprikáš je veľmi obľúbený medzi chlapmi. Veď poriadny chlap potrebuje poriadny obed.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Potrebujeme:

1 kgbravčové stehno
3 kscibuľa
1-2 lyžicemletá červená paprika
1 bujónMasox
250 mlsmotana na šľahanie
korenie
soľ
olej alebo masť
na zahusteniehladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso umyjeme a nakrájame na kocky cca 3x3 cm. V tlakovom hrnci na oleji alebo masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a opražíme ho, kým sa nezatiahne.
  2. Posypeme mletou červenou paprikou, dobre premiešame a ihneď podlejeme vodou, aby nám paprika nezhorkla.
  3. Pridáme korenie, soľ, bujón - prikryjeme vekom a v tlakovom hrnci varíme cca 20 min.
  4. Po uvarení mäso vyberieme a omáčku zahustíme múkou rozmiešanou v smotane. Necháme prevariť, pridáme mäso premiešame a môžeme podávať. Dobrú chuť!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť