Bravčové rezne zapekané v marináde

Recept Bravčové rezne zapekané v marináde
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tak, včerajší obed bol tak dobrý, že som si recept musela prepísať aj do môjho zošita, aby som postupovala na druhýkrát presne rovnako ako teraz. Nikdy som nemyslela, že bravčové rezne, ktoré sú už klasicky vysmažené, zalejeme marinádou a potom ešte zapečieme v rúre. Najskôr som si myslela, že to bude rozmočené a nebude to vôbec chutné a teraz, keď píšem tento recept, už nezostal ani jeden kúsok a mne tečú sliny :)))). Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Rezne:

plátkybravčová kotleta
soľ
korenie
strúhanka
vajce
na vyprážanieolej

Marináda:

2 lyžicehorčica
1 lyžicakečup
3 lyžiceolej
1 lyžičkavegeta
horúca voda
na vymastenie plechumaslo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso osolíme, okoreníme, obalíme v strúhanke a vklepeme strúhanku pomocou kuchárskej paličky. Takéto rezne obalíme vo vajíčku, ktoré sme trochu osolili a osmažíme na oleji v panvici.
  2. Vypražené rezne ukladáme na hlboký plech, ktorý sme vymastili maslom.
  3. Pripravíme si marinádu z uvedených surovín na marinádu, zriedime ju horúcou vodou a zalejeme mäso.
  4. Plech prikryjeme alobalom (prvých 30 min.). A neskôr odkryjeme a necháme rezne zapiecť. Pečieme na 190 stupňoch.
  5. Podávame napríklad zo zemiakmi.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť