Bravčové rezance na smotane

Recept Bravčové rezance na smotane
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Výborná voľba na chutný obed. Máte v obľube bravčové mäso alebo preferujete kuracie či hovädzie?

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

cibuľa
olej
bravčové mäso (karé)
korenie
soľ
šampiňóny
vývar
smotana na varenie
hladká múka na zahustenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Suroviny sú zámerne nenavážené. Každý si pripraví toľko mäsa, cibule, koľko uzná za vhodné, pridá toľko šampiňónov, koľko má rád.
  2. Na cibuľke sprudka osmažíme nakrájané bravčové mäso, osolíme a okoreníme, pridáme nakrájané šampiňóny, zalejeme vývarom a dusíme do mäkka. Prilejeme smotanu a zahustíme. Podávame s ryžou. Dobrú chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť