Bravčové plátky na hubách

Recept Bravčové plátky na hubách

Pridal: NajLucka, 28.10.2020

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Skvelý obed. Omáčka s hubami, bravčové mäso a ako príloha ryža.

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 28.10.2020

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

SUROVINY

Budeme potrebovať:

bravčové mäso
masť alebo olej
cibuľa
soľ
korenie
slanina
drvená rasca
sušené huby
masox
na zahusteniehladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso si nakrájame na plátky. Rozpustíme masť alebo olej, pridáme na jemno nakrájanú cibuľu a opečieme. Osolené a okorenené mäso necháme zatiahnuť (môžeme pridať slaninu nakrájanú na kocky).
  2. Pridáme drvenú rascu, soľ, korenie. Sušené huby si namočíme + mrazené (keď nemáme čerstvé).
  3. K mäsu prilejeme vodu, masox, huby s vodou a pod pokrievkou dusíme domäkka, kým je mäso mäkké. Omáčku zahustíme a zľahka povaríme. Podávame s ryžu. Dobrú chuť!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť