NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Bravčové na zelenine a bylinkách pečené v rúre
Bravčové na zelenine a bylinkách pečené v rúre
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
rebeka    ·   7.5.2021

Bravčové na zelenine a bylinkách pečené v rúre

Bravčová krkovička zapečená v rúre so zeleninou a cibuľou. V celom byte voňajú bylinky :) Autor: Naďa I. (Rebeka)

NAJLEPŠIE RECEPTY

Suroviny
3 plátky
bravčová krkovička s kosťou 2 cm vysoké
3 lyžice
masť
1 ks
cibuľa
4 ks
paradajka
1 ks
biela slovenská paprika (pokojne aj pálivá)
korenie na mäso (talianske bylinky od Vitany)
na podlievanie
voda alebo vývar
soľ
korenie
čerstvé bylinky (tymián, oregáno, bazalka, rozmarín ...)
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Pekáčik vymažeme masťou, na dno dáme na céčka pokrájanú cibuľu.
  2. Mäso okoreníme a osolíme. Položíme na cibuľu. Papriku pokrájame na kocky a paradajky na štvrtiny. Zeleninu pohážeme okolo mäsa. Pridáme bylinky.
  3. Podlejeme cca 200 ml vody alebo vývaru a prikryté pečieme v rúre cca 40 minút.
  4. Potom odklopíme, mäso obrátime a dopekáme ďalších 20 minút.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Video ochutnávky

Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte

Komentáre k receptu
Moništa    ·   1.6.2020   ·   Odpovedať   ·  

Já zkoušela a fakt super recept 👌👌👌👌

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár

Najnovšie recepty

Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu

Viac receptov