Bravčové na zelenine a bylinkách pečené v rúre

Recept Bravčové na zelenine a bylinkách pečené v rúre
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Bravčová krkovička zapečená v rúre so zeleninou a cibuľou. V celom byte voňajú bylinky :) Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

3 plátkybravčová krkovička s kosťou 2 cm vysoké
3 lyžicemasť
1 kscibuľa
4 ksparadajka
1 ksbiela slovenská paprika (pokojne aj pálivá)
korenie na mäso (talianske bylinky od Vitany)
na podlievanievoda alebo vývar
soľ
korenie
čerstvé bylinky (tymián, oregáno, bazalka, rozmarín ...)

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pekáčik vymažeme masťou, na dno dáme na céčka pokrájanú cibuľu.
  2. Mäso okoreníme a osolíme. Položíme na cibuľu. Papriku pokrájame na kocky a paradajky na štvrtiny. Zeleninu pohážeme okolo mäsa. Pridáme bylinky.
  3. Podlejeme cca 200 ml vody alebo vývaru a prikryté pečieme v rúre cca 40 minút.
  4. Potom odklopíme, mäso obrátime a dopekáme ďalších 20 minút.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU

Já zkoušela a fakt super recept 👌👌👌👌

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť