Bravčové líčka na cesnaku

Recept Bravčové líčka na cesnaku
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Bravčové líčka na cesnaku so zeleninou. Autor: remcula

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

400 gbravčové líčka
2 kscibuľa
2 lyžiceolej
1 lyžičkamaslo
8 strúčikovcesnak
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
podľa potrebyzelenina - pór, mrkva, zeler, petržlen

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na oleji orestujeme cibuľu do svetlohneda. Pridáme mäso a orestujeme ho zo všetkých strán, cibuľa ešte málinko zhnedne. Podlejeme asi 2 dcl vody a dusíme - (tlakový hrniec cca 20 min).
  2. Potom vyberieme mäso, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a len tak, 2-3 minúty povaríme. Celý základ rozmixujeme tyčovým mixérom, šťavu dochutíme a môžeme, ale nemusíme pridať malú 1 lyžičku masla.
  3. Zeleninu, ktorú máme radi - uviedla som tú, ktorú som použila ja, ale môže byť aj brokolica, karfiol a pod. nakrájame na väčšie kusy a dáme na špáradlo. Málinko ju osolíme a varíme cca 20 minút, aby nebola rozvarená a bola akurát na skus. Podávame s uduseným mäsom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť