Bravčové kotlety na pive

Recept Bravčové kotlety na pive

Pridal: NajLucka, 13.2.2021

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tip na chutný obed. Bravčové kotlety na pive. Dobrú chuť!

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 13.2.2021

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

SUROVINY

6 ksbravčové kotlety
50 gslanina
3 kskápia
4 strúčikycesnak
1 ksčervená cibuľa
1 ks (300ml)svetlé pivo
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa chutidrvená rasca
1 menšia fľašakečup
podľa potrebyolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, kapie rozkrojíme na štvrtiny a vyčistíme.
  2. Cibuľu nakrájame na kolieska, slaninu na tenké plátky aj s cesnakom. Kotlety sprudka opečieme z oboch strán na oleji a preložíme aj s výpekom do pekáča.
  3. Mäso bohato potrieme kečupom, posypeme rascou, obložíme slaninou, cibuľou, cesnakom a kapiou. Všetko podlejeme pivom a pečieme do mäkka.
  4. Počas pečenia mäso prelievame vypečenou šťavou. Kotlety dáme na taniere, poukladáme cibuľu a kápiu a prelejeme výpekom.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť