NajRecept.sk Mäso Bravčové mäso Bravčové kotlety na pive
Bravčové kotlety na pive
Recept Bravčové kotlety na pive
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
NajLucka NajLucka    ·   13.2.2021

Bravčové kotlety na pive

Tip na chutný obed. Bravčové kotlety na pive. Dobrú chuť!

Suroviny
6 ks
bravčové kotlety
50 g
slanina
3 ks
kápia
4 strúčiky
cesnak
1 ks
červená cibuľa
1 ks (300ml)
svetlé pivo
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
podľa chuti
drvená rasca
1 menšia fľaša
kečup
podľa potreby
olej
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, kapie rozkrojíme na štvrtiny a vyčistíme.
  2. Cibuľu nakrájame na kolieska, slaninu na tenké plátky aj s cesnakom. Kotlety sprudka opečieme z oboch strán na oleji a preložíme aj s výpekom do pekáča.
  3. Mäso bohato potrieme kečupom, posypeme rascou, obložíme slaninou, cibuľou, cesnakom a kapiou. Všetko podlejeme pivom a pečieme do mäkka.
  4. Počas pečenia mäso prelievame vypečenou šťavou. Kotlety dáme na taniere, poukladáme cibuľu a kápiu a prelejeme výpekom.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár