Bravčové karé plnené kyslou kapustou

Recept Bravčové karé plnené kyslou kapustou

Pridal: Marta Mlyn, 11.10.2020

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Mäsko sa dá naplniť rôznymi surovinami. Ja som dnes zvolila túto variantu a mäso som naplnila kyslou kapustou. Malý to veľmi nemá rád, ale napodiv to zjedol celé. Deti sú nevyspytateľné a keď vidia jesť každého, dajú si aj oni, preto dbajte na to, aby ste stále jedli všetci spolu a keď uvidí jesť vás a ako vám veľmi chutí, dajú si aj oni :) uvidíte. Autor: Marta M.

FOTKA OD VÁS

Pridal: Marta Mlyn, 11.10.2020

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

SUROVINY

bravčové karé
anglická slanina
údená slanina
kyslá kapusta
soľ
korenie
cukor
olej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na panvici opražíme pokrájanú údenú slaninu, pridáme kyslú kapustu, soľ (pokiaľ je v kapuste rasca a bobkový list, tak nepridávame, keď nie je, tak pridáme).
  2. Pridáme cukor, aby bola kapusta sladkokyslá. Chvíľu restujeme, podlejeme trochou vody a dusíme.
  3. Hotovú kapustu necháme trochu vychladnúť.
  4. Nakrájame karé tak, že prvý rez nerozrežeme celkom, ale druhý rez rozrežeme úplne.
  5. Otvoríme ho a naklepeme, osolíme, okoreníme.
  6. Na to poukladáme anglickú slaninu a pripravenú kapusta. Urobíme rolky a spojíme špáradlom.
  7. Kapustu, čo zostala, dáme na pekáč.
  8. Pripravené rolky prudko opečieme a ukladáme do pekáča na kapustu, podlejeme trochou vody, prikryjeme a pečieme cca 50 - 60 min.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť