Bravčová nátierka

Pridal: HeMiShEk, 18.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Pašteky, Bravčové mäso, Mäso, 15 minútovky, Chuťovky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Bravčová nátierka. Autor: HeMiShEk
FOTKA OD VÁS
Pridal: HeMiShEk, 18.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Pašteky, Bravčové mäso, Mäso, 15 minútovky, Chuťovky
SUROVINY
1 konzervabravčové mäso vo vlastnej šťave
2 lyžicebravčová masť
1 kscibuľa
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
- Cibuľu si nakrájame na jemno a dáme do misky. Pridáme bravčovú konzervu a zmäknuté sadlo. Všetko dobre premiešame.
- Osolíme a okoreníme podľa vlastnej chuti. Každá konzerva je trošku inak korenistá. Niektoré ani nepotrebujú dochutiť.
- Najlepšia je nátierka s čerstvým rožkom a cherry paradajkami. Prajem dobrú chuť. =)
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Vepřová pomazánka.
KOMENTÁRE K RECEPTU