Bravčová krkovička pečená na pive so zemiakmi

Pridal: Emília Raganová, 15.6.2021
Kategorie: Grilované mäso, Grilovanie a BBQ, Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Niekedy sa samozrejme zažiada aj nám ženám poriadny kus mäsa. Nemusí byť iba kuracie, ale hlavne trošku premastené ako bravčová krkovička. Zvyknem ju marinovať a potom piecť vcelku, ale tentoraz som zvolila plátky, ktoré som piekla v rúre na cibuľke a čiernom pive. Pivo použite čierne, je oveľa lepšie ako klasické, počas pečenia krásne skaramelizuje a dodá vynikajúcu chuť. Autor: Milka
FOTKA OD VÁS
Pridal: Emília Raganová, 15.6.2021
Kategorie: Grilované mäso, Grilovanie a BBQ, Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
Suroviny:
1 kgbravčová krkovička
4 kscibuľa
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie na bravčové mäso
1 ksbujón
2 dlvoda
1 plechovkapivo - lepšie čierne
olej
Taliansky šalát:
3 ksuhorka
1/2 kspekingská kapusta
1 kscibuľa
3 lyžiceocot
5 lyžícolej
1/2 hrnčekatatárka
talianske šalátové korenie
- Krkovičku nakrájame na pláty, osolíme, okoreníme korením na bravčové mäso. Ja som použila hotovú marinádu na krkovičku.
- Nechala som 1 hodinu odstáť.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Vepřová krkovice pečená na pivu s bramborami.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Karkówka wieprzowa pieczona na piwie z ziemniakami.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schweinenacken mit Biersauce und Kartoffeln an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Sörön sült sertéstarja.
KOMENTÁRE K RECEPTU